Teamspeak server

teamspeak server

Våra tjänster består av populära spelservrar inom Counter-Strike (, CZ, CSS, Promod), Left 4 Dead, Team Fortress 2 ljepotica.info samt Voice-server i form av Teamspeak 3. Vi utvecklar ständigt våra system och utökar antalet tjänster i form av nya spel och applikationer till uthyrning. Vår vision är att kunna erbjuda dig som Gamer. Hyra TeamSpeak server i Stockholm och Falkenberg. Genom att vi är nordens största leverantör av TeamSpeak servrar så kan många vittna om att våran kvalitet är perfekt. Ska hyra 20 slots TS3 server. De flesta som joinar kommer bo i norra sverige och i princip alla bor i Sverige. Krav: Password protected - 20 slots. - Nästi TeamSpeak server - Hosta eller hyra? - Server. Läs mer om cookies här. Fyll i e-postadressen som tillhör ditt konto så kommer ett bekräftelsemail skickas. Varumärket ägs och drivs av Wireline AB. Datacentret använder den senaste teknologin inom kyla och UPS hundtricket stream att ge oss den höga driftsäkerhet vi kräver. Vår vision är att kunna erbjuda dig som Gamer en kvalitativ tjänst, förstklassig kundsupport och en dynamisk miljö där kunden själv sätter upp kraven. PVDC är beläget i centrala Stockholm med mycket goda anslutningsmöjligheter till alla större internetoperatörer. Detta gör att vi alltid har en snabb kiseldioxid stabil anslutning mot hela världen och kan erbjuda extremt bra svarstider till alla andra internetleverantörer.

Teamspeak server Video

TROLLING MY MINECRAFT SERVER IN TEAMSPEAK

Teamspeak server - uttryckt

Vi kan även erbjuda konkurrenskraftiga priser där du som kund inte behöver spendera pengar på dyra hosting tjänster som inte kan hålla deras löften. När du använder vår hemsida så samtycker du till detta. Datacentret använder den senaste teknologin inom kyla och UPS för att ge oss den höga driftsäkerhet vi kräver. Våra tjänster Våra tjänster består av populära spelservrar inom Counter-Strike 1. Varumärket Swedishhost är ett varumärke för server-hosting, huvudsakligen spelservrar och VoIP-servrar. teamspeak server

Teamspeak server - kommer kraven

Kontinuerliga uppgraderingar av vår miljö utförs periodiskt för att kunna möta de höga krav som våra kunder ställer på våra servrar. Våra tjänster består av populära spelservrar inom Counter-Strike 1. Vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar för communitys och klaner som behöver ett helt paket med Webbhotell, VoIP och spelserver. Varumärket ägs och drivs av Wireline AB. Detta gör att vi alltid har en snabb och stabil anslutning mot hela världen och kan erbjuda extremt bra svarstider till alla andra internetleverantörer. Vi kan även erbjuda konkurrenskraftiga priser där du som kund inte behöver spendera pengar på dyra hosting tjänster som inte kan hålla deras löften.

0 reaktioner på ”Teamspeak server

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *