Scutus

scutus

Vi som arbetar på Scutus har mångårig erfarenhet från olika befattningar inom polisen, privata säkerhetsföretag och försäkringsbranschen. I vårt kontaktnät finns företag och personer som representerar det främsta inom respektive säkerhetsområde. Vår kompetens och erfarenhet gör att Scutus alltid kan. Scutus Protection, i samarbete med European Security Academy, erbjuder nu en unik möjlighet för dig som önskar en RPS godkänd personskyddsutbildning. Det känns fantastiskt att vi har fått auktorisationen. Vi tillhör nu en av få aktörer i Sverige med tillstånd och möjlighet att utbilda framtidens personskyddsväktare. Utbildningsauktorisationen följer vår strategi att bli en stark aktör för specialutbildningar inom säkerhet, säger Scutus vd Maria Ekström i en.

Scutus - Ett

Inför Scutus fortsatta tillväxt förstärks nu organisationen ytterligare genom att Maria Ekström anställs som VD. We use cookies to deliver our services and to ensure that we give you the best experience on our website. Scutus utför utredningsarbete i nära samverkan med er. Utbildningar Utbildning är en av de bästa och mest effektiva brottsförebyggande åtgärder som ni kan genomföra. Utredningar I utredningsarbetet är det viktigt att agera utifrån ett helhetsperspektiv för att de strategiska besluten ska tas vid rätt tillfällen i utredningen, något som vår spetskompetens och erfarenhet borgar för.

Den: Scutus

Scutus 488
VAD ÄR ETT OPERATIVSYSTEM 942
PORRARKIVET Konserthuset växjö
Scutus Köpa olja

Scutus - mest

Utredning Scutus utför utredningsarbete i nära samverkan med er. Säkerhet och trygghet i en föränderlig värld. Vi tillhör nu en av få aktörer i Sverige med tillstånd och möjlighet att utbilda framtidens personskyddsväktare. Mest läst 1 Nytt säkerhetsavtal för retailkedja i omdaning 2 Här är försäkringsbolagens svarta lista 3 Säkerhetsföretag startar nytt affärsområde — med kraft utifrån 4 WSP vann ramavtal 5 AI ska ta hand om skolbevakningen. Miljoner till säkrare cykling. Secana Risk AB Box scutus

0 reaktioner på ”Scutus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *