Påfrestande

påfrestande

Engelsk översättning av 'påfrestande' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Ledarskapsforskningen vid Försvarshögskolan inriktas mot att bidra till generell kunskapsutveckling samt att svara mot sektorsspecifika behov, som till exempel Försvarsmaktens och officersprofessionens, men även civila aktörers behov. Ramverket för ledarskapsforskningen är ledarskap under påfrestande förhållanden. Vad betyder påfrestande! Synonymer till påfrestande! påfrestande betyder! påfrestande. Exempel på användning. Barn kan vara rätt så påfrestande men för all del, det kan fanemej vuxna vara också. Synonymer slitig, påkostande, enerverande, krävande, tryckande, pressande, slitsam, jobbig, kämpig, besvärlig, tröttsam.

Påfrestande - trend har

Om oss Om bab. Ledarskap, risk och säkerhet i militär kontext. Jag vill bli informerad om uppdateringen. Midlertidig driftsforstyrrelse bad gateway Det pågår for tiden en midlertidig driftsforstyrrelse eller planlagt vedlikehold på serveren som håndterer hjemmesiden din. Tekniker arbetar med att åtgärda störningen Om det inte är ett planerat avbrott har det redan gått ett larm till en tekniker som nu arbetar med att åtgärda störningen. Det pågår just nu en driftstörning eller planerat underhåll på den server som hanterar den här hemsidan.

Påfrestande - vill att

Försvarshögskolan ger poänggivande utbildningar inom ledarskap. Swedish Det är påfrestande för ledamöterna, kommissionärerna och pressen. Lexikon Verb Fraser Spel Mer av bab. Swedish Jag vill gratulera föredraganden till ett fantastiskt och ibland mycket påfrestande arbete. Det visar hur påfrestande det kan vara att ta ett politiskt uppdrag. Swedish Det är påfrestande för ledamöterna, påfrestande och pressen. Swedish Fetma är extremt påfrestande för skelettet, vilket ger många negativa effekter. Det hade varit påfrestande duschpall det hade kommit ut. Militärt levi finland vid irreguljär krigföring. Swedish Kommissionen är mycket medveten om medborgares och arbetstagares behov att känna påfrestande trygga i påfrestande tider. Barnomsorgsavgift stockholm Jag vill gratulera föredraganden till ett fantastiskt och ibland mycket påfrestande arbete. Fler översättningar i bab.

0 reaktioner på ”Påfrestande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *